KLEINSCHALIG EN LAAGDREMPELIG
KLEINSCHALIG EN LAAGDREMPELIG

De praktijk

Een belangrijke motivatie voor mij was om een kleinschalige en laagdrempelige praktijk op te zetten. Om op deze manier een op de persoon afgestemde behandeling te kunnen bieden.

Dit gebeurt in principe op de praktijk zelf, maar ook de mogelijkheid van huisbezoeken is bespreekbaar (bijvoorbeeld als u tijdelijk slecht ter been bent). Ook maakt de avondopenstelling het mogelijk om naast werk, therapie afspraken te plannen. 

De praktijk is gevestigd op een centrale plek in Cuijk, in het gebouw de Medipoort (in de buurt van het politiebureau/brandweerkazerne). De locatie is goed bereikbaar met auto en fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw. Met het openbaar vervoer is het 5 minuten lopen vanaf het NS station.

Voor de locaties in Baarlo is de praktijk gevestigd in het Knooppunt, Centrum voor Gezondheid. Hier werken diverse disciplines samen onder één dak. Daarnaast heb ik spreekuur bij de huisartsenpraktijk in Baarlo. Deze locaties zijn eveneens goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.